Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Brakuje dzialu sieci sprzet sieciowy  (Przeczytany 707 razy)
konkord
Nowy użytkownik
*

« : Styczeń 04, 2009, 16:38:28 »

Brakuje mojego ulubionego dzialu sieci sprzet sieciowy sieci bezprzewodowe itp.
Harvi
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Styczeń 04, 2009, 16:40:30 »

Ok, zrobi sie dzisiaj Uśmiech

Przeoczenie moje.
FlaT
Redakcja
Aktywny użytkownik

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #2 : Styczeń 06, 2009, 13:58:23 »

Nie będę tworzył nowego wątku, bo to trochę śmieszne by było, ale poskarżyć się muszę: Za duży limit znaków w sygnie, nijak zmieścić się nie mogę... Język
Wnioskuję o zwiększenie o co najmniej 100...  Uśmiech

EDIT: No i przydałoby się, żeby zamiast ICQ czy MSN podawało się numer GG przynajmniej, ale rozumiem że może być to niemożliwe aktualnie ze względu na ograniczenia silnika forum... Mrugnięcie
« Ostatnia zmiana: Styczeń 06, 2009, 14:00:50 wysłane przez FlaT » Zapisane

Gigabyte 965P-DS3 | Intel DualCore E2140 @ 2,8Ghz | 4x1GB DDR2 | Palit GF 9800GT 512MB/256bit/DDR3 |HDD 320GB SATA II | Acer Aspire One Netbook.
Harvi
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Styczeń 06, 2009, 18:12:29 »

Limit znaków zwiększyłem o 50. Dalszych zmian raczej nie będzie w tym względzie. 350 znaków które jest teraz wydaje się najodpowiedniejszym rozwiązaniem.
Trzeba będzie jeszcze wprowadzić do regulaminu info jakies o ilości img w podpisie itd (Flat ma teraz img jak w sam raz).
Stinger
Użytkownik
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Maj 27, 2009, 20:27:15 »

Limit znaków zwiększyłem o 50. Dalszych zmian raczej nie będzie w tym względzie. 350 znaków które jest teraz wydaje się najodpowiedniejszym rozwiązaniem.
Trzeba będzie jeszcze wprowadzić do regulaminu info jakies o ilości img w podpisie itd (Flat ma teraz img jak w sam raz).
5 osób takich jak on.. i masz sieczkę miedzy postami....
Sig - signature - sygnatura, po naszemu podpis... 350 znaków to za mało żeby się podpisać ?
Musisz sie chwalić kompem swoim, dywanem, kwiatkiem w pokoju i 10 serwisami na ktorych przebywasz ?
Stworz sobie strone z całym tym tałatajstwem i daj do tego linka w podpisie. takie jest moje zdanie.
Harvi
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Maj 27, 2009, 20:33:32 »

E tam, przesadzasz. Źle nie jest. Poza tym na bieżąco wszystko monitoruję więc jak ktoś będzie kosmosy robił z podpisów to sie regulamin itd zmieni.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: