Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: TDU, grał ktoś?  (Przeczytany 594 razy)
K1p
Nowy użytkownik
*

« : Styczeń 08, 2009, 21:11:27 »

Witam,
grał ktoś w TDU? Ze względu na mój obecnie niezbyt nowoczesny sprzęt, myślałem zeby zakupić sobie giere i pograć, chocby nawet online. Gra teraz nówka kosztuje grosze, wydali to w tych TOP Sellerach itd.

graliscie?
FlaT
Redakcja
Aktywny użytkownik

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #1 : Styczeń 08, 2009, 21:19:23 »

Grałem i to sporo. Uśmiech
Jak dla mnie to jedna z najlepszych, jeśli nie najlepsza gra wyścigowa ever. Świetny model jazdy, masa samochodów i wyścigów, niesamowita, doskonale odwzorowana wyspa no i rewolucyjny multiplayer o otwartej strukturze. To jedna z tych gier, w których po prostu czerpiesz przyjemność z jazdy i to w zupełności wystarcza, żeby się dobrze bawić... Mrugnięcie
Jenny, ile ja czasu spędziłem przy tej grze, po prostu jeżdżąc ze znajomymi po wyspie i gadając o pierdołach na Vencie... Mrugnięcie

EDIT: Jakbyś miał jeszcze wątpliwości - zdecydowanie warto. Uśmiech
« Ostatnia zmiana: Styczeń 08, 2009, 21:21:34 wysłane przez FlaT » Zapisane

Gigabyte 965P-DS3 | Intel DualCore E2140 @ 2,8Ghz | 4x1GB DDR2 | Palit GF 9800GT 512MB/256bit/DDR3 |HDD 320GB SATA II | Acer Aspire One Netbook.
Harvi
Administrator
Zaawansowany użytkownik

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Styczeń 08, 2009, 21:23:33 »

Ja grałem również, myślę ze około 40-50 godzin. Gra świetna, samochodów masa, prawdziwa społeczność graczy (sprzedajesz sobie samochody i motory między sobą). Grafika bardzo ładna (oczywiście teraz znajdziesz ładniejsze gry , ale nadal TDU trzyma poziom).
Do tego potem dochodzą Ci różne tryby, np hardcore :] jeśli lubisz wyższy poziom trudności, w opcjach wyłączasz sobie wspomaganie itd i dawaaaj .

Mój brat w to młóci pare godzin dziennie, kupował nawet jakieś car packi itd. Jeśli sie porozglądasz, jest tam wyspa ukryta itd, gra naprawdę godna polecenia.
K1p
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #3 : Styczeń 08, 2009, 21:37:05 »

Dzięki za tak szybki odzew, w takim razie pewnie przejdę się jutro do sklepu i zakupię gierkę.
FlaT
Redakcja
Aktywny użytkownik

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #4 : Styczeń 08, 2009, 23:03:13 »

Może jeszcze taka ciekawostka: Carpack, czyli zestaw kilkunastu dodatkowych pojazdów, które wcześniej ukazały się dla wersji na X360, jest w tej chwili droższy od samej gry - kosztuje w Atari Store w przeliczeniu na złotówki ok. 60zł... Uśmiech
Jak dla mnie totalne przegięcie tyle płacić za parę nowych, wirtualnych wózków, ale co kto lubi - moi znajomi ostatnio kupili i dobrze się bawili po prostu bawiąc się nowymi autkami. Mrugnięcie

Gigabyte 965P-DS3 | Intel DualCore E2140 @ 2,8Ghz | 4x1GB DDR2 | Palit GF 9800GT 512MB/256bit/DDR3 |HDD 320GB SATA II | Acer Aspire One Netbook.
K1p
Nowy użytkownik
*

« Odpowiedz #5 : Styczeń 13, 2009, 15:56:32 »

Gra świetna, baaardzo mnie wciągneła Mrugnięcie
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: